Onze Services

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen, hebben wij een vast team met contactpersonen voor u klaar staan. Deze professionals bieden deskundige ondersteuning van A tot Z, hebben een breed netwerk en vooral: een enorme passie voor bier.

CX

CX staat voor Customer Experience:

"Het is onze taak om klanttevredenheid te garanderen bij het leveren van 360 ° -service aan al onze klanten. Klanten kunnen contact met ons opnemen voor eventuele vragen of problemen die ze hebben. Het gaat van vragen over onze producten of onze activaties tot logistiek, financiën en administratie."

Contacteer ons

Horeca Technische Service

"Het kwaliteitsvol gebrouwen bier moet in optimale omstandigheden aan uw en onze klant worden aangeboden. Dit vereist een specifieke nazorg zowel voor het product als de installatie waar het doorloopt. Uw tapinstallatie op regelmatige wijze goed onderhouden dat doen we samen."

Bekijk hier wat Horeca Technical Service voor u kan betekenen en wat u zelf als horeca uitbater kan doen om het meest kwaliteitsvolle bier aan uw klanten te serveren.

Bekijk wat we samen kunnen doen

AB InBev Online Webshop

Ontdek onze webshop!

U kunt dankzij eenvoudige stappen 24/7 bestellen via computer, smartphone of tablet.

mybees.be

BEES Delivery depots

BEES Delivery biedt u een compleet assortiment aan dranken. In blikken, flessen of fusten. BEES Delivery levert bovendien snel, ecologisch verantwoord én tot aan uw kelder.

Bierhandelaar BEES Delivery heeft 7 depots in België, verspreid over het land:

BEES Delivery

Immo

Op zoek naar een locatie voor jouw nieuwe zaak?

De brouwerij heeft een aantal prachtige panden te huur.

Bekijk de panden