Corona

When paradise is just around the corner

Deze internationale pils is nummer 5 van meest waardevolle bieren ter wereld (Bron: Statista 2020) en neemt je meteen mee naar zomerse sferen. Corona nodigt ons uit om te disconnecten van ons dagdagelijkse leven en te reconnecten met onze essentiële natuur, want buiten komen we echt tot leven. De iconische fles, met het limoentje erin, is ideaal om van te genieten tijdens een gezellig moment met vrienden.

#5

Corona is de nummer 5 van meest waardevolle biermerken wereldwijd

180

Corona is verkrijgbaar in 180 landen

+50%

De volumes van Corona namen met 50% toe in het laatste jaar

Het volledige Corona assortiment

Bucket deal

Een hoger rendement, minder tijd per bestelling & perfect gekoeld bier, de Bucket deal heeft vele voordelen voor zowel je klanten als jezelf!

Lime Ritual

Corona wordt over heel de wereld al vele jaren met het iconische limoenpartje geserveerd. Lees hier hoe & waarom dit Lime Ritual wordt uitgevoerd.

Corona nachos

Lees hier hoe je je omzet kan verhogen door eenvoudige snacks toe te voegen aan je assortiment, en deze te combineren met je bierkaart.

Het verhaal van Corona

Corona werd voor het eerst gebrouwen in 1925. Vandaag mag Corona trots zeggen dat het een van de drie belangrijkste merken ter wereld is. Dit 100% Mexicaanse bier is in België verkrijgbaar sinds 1990. Vandaag kunnen consumenten in 180 landen genieten van dit authentieke premiumbier. Het is het belangrijkste Mexicaanse bier ter wereld en de leider op de markt voor trendy bieren.

 

Benieuwd naar de voordelen van Corona voor jouw zaak?

Wil je meer informatie over Corona of ben je geïnteresseerd in het verkopen van Corona in jouw zaak?