Leffe

Always Welcome

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1240 is Leffe vandaag de dag het bekendste abdijbier ter wereld. Onze passie voor brouwen en aandacht voor de ingrediënten en tijd, maken elke Leffe uniek en geven de bieren een eigen karakter. De open manier van verwelkomen en gastvrijheid zijn de basis voor de rijke maar toegankelijke speciaalbieren van Leffe.

#1

Meest geliefde speciaalbier bij Belgen

0,0%

Leffe Blond 0,0% is de 2e grootste niet-alcoholische pils van België & werd verkozen tot product van het jaar in 2019

8x

In 2018 heeft Leffe maar liefst 8 internationale Beer Awards gewonnen

De 5 voornaamste Leffe bieren

Het volledige Leffe assortiment

Leffe stelt voor....

Met de introductie van Leffe Blond 0,0% en Leffe Bruin 0,0% wil Leffe speciaalbier nog toegankelijker maken en tegelijkertijd trouw blijven aan de kwaliteit en authenticiteit waar Leffe voor staat. Zo kan de speciaalbierconsument genieten van een alcoholvrije variant, op ieder moment van de dag.

Wist je dat?
Alcoholvrij bier het snelst groeiende segment is in de biermarkt, en de toekomstige groei op 10% per jaar wordt geraamd voor de komende 5 jaar*?

*Bron: Euromonitor

Leffe & food

Leffe en eten gaan héérlijk samen. Als Leffe niet naast het gerecht staat, zit het wel in het gerecht. Want met de volle smaak van Leffe maak je de lekkerste gerechten.

Ontdek 10 heerlijke gerechten, van grootmoeders stoofvlees tot enkele verrassende aperitiefhapjes, alsook heel wat tips rond beer & food pairing in het gratis Leffe Kookboek:

Lees meer over Beer & Food pairing

Nationaal Debat National

Leffe brengt 1000 Vlamingen en 1000 Walen samen aan de taalgrens.

Na de verkiezingen in mei 2019, stelde Leffe het "Nationaal Debat National" voor, om na te gaan of het water tussen Vlamingen en Walen zo diep is als de verkiezingen op het eerste zicht lieten uitschijnen.

Leffe nodigde daarom 1000 Vlamingen en 1000 Walen uit voor een goed debat, geleid door politicoloog Dave Sinardet. 

Doel van de actie: Belgen samen brengen bij een goed glas bier en dat op het langste terras van België ooit, opgesteld langs de 400km lange taalgrens.

Er is namelijk geen betere manier om een goed gesprek te hebben dan samen een glas bier te delen. En laat dat nu één van de vele zaken zijn die Vlamingen en Walen nog steeds verbinden.

Bekijk deze video op YouTube
of accepteer cookies om deze content hier te laden

Alle cookies accepteren

Het verhaal van Leffe

Leffe is het bier dat bijzondere momenten extra speciaal maakt en 'buitengewoon' omtovert tot 'perfect'. Het rijke en volle karakter van het assortiment Leffe-bieren vormt de basis voor de beste ervaringen in het leven. Leffe wordt uitsluitend vervaardigd op basis van hoogkwalitatieve ingrediënten en heeft een unieke brouwtraditie, waarvan vandaag consumenten in meer dan 70 landen wereldwijd kunnen genieten.

Benieuwd naar de voordelen van Leffe voor jouw zaak?

Souhaitez-vous plus d'informations sur Leffe ou êtes-vous intéressé(e) par vendre Leffe dans votre affaire?