Victoria

Sterk blond bier met 100% natuurlijke ingrediënten

Victoria eert de overwinning van de aartsengel Sint Michiel, die in 1695 Brussel als patroonheilige verdedigde tegen het kwaad.
Met zijn 100% natuurlijk ingrediënten en tweede gisting op fles verdedigt het bier het eeuwenoude Belgische brouwerfgoed.

Het volledige Victoria assortiment

100%

natuurlijke ingrediënten

2e

gisting op fles

15%

Het segment van de sterke blonde bieren vertegenwoordigt 15% van de totale biercategorie (bron: Nielsen).

Het verhaal van Victoria

Victoria wordt gebrouwen ter ere van de overwinning in 1695 van de Aartsengel Sint-Michiel, beschermheilige van Brussel, en verdedigt het eeuwenoude Belgische brouwerfgoed met zijn 100% natuurlijke en hoge kwaliteitsingrediënten. Het vecht tegen het gebruik van additieven, conserveringsmiddelen en alles wat de productie van een meesterbier kan wegnemen. Met 8,5% alcohol en zijn tweede gisting op fles is Victoria het ultieme sterke en verfrissende Belgische bier.

Onze brouwers selecteerden de fijnste rijst om Victoria een pure smaak en een heldere gouden kleur te geven. Het verfrissend kruidig hoparoma dat typisch is voor een klassiek sterk Belgisch blond bier is perfect gebalanceerd met fruitige toetsen afkomstig van de drie hopvariëteiten, waaronder de edelhop Saaz en Fuggle.