Contact

Wij helpen je graag

AB InBev

Om je zo goed mogelijk te ondersteunen hebben we een team met vaste contactpersonen voor je klaarstaan. Deze professionals bieden je deskundige support van A tot Z, hebben een breed netwerk, en belangrijker nog: een enorme passie voor bier.

Vertegenwoordiger
De vertegenwoordiger is jouw vaste aanspreekpunt van AB InBev en denkt met je mee over je ideale samenstelling van het assortiment, de juiste merkzichtbaarheid, effectieve promoties en het waarborgen van productkwaliteit. 

 

Customer service center
Onze medewerkers staan dagelijks in contact met jouw accountmanager en kunnen helpen bij alle vragen die niet met bestellingen of tapinstallaties te maken hebben. Ze zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur.

02 20060 50

 

E-commerce
Via onze bestelwebsite kun je 24/7 jouw online bestellingen plaatsen. Hier krijg je ook direct inzicht in onze lopende promoties. Heb je nog geen account? Meld je aan via de website of bel naar de klantendienst.

 

Meer informatie
Meer informatie over AB-InBev vind je op https://ab-inbev.be

Direct Contact

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op en selecteer het gewenste onderwerp, zodat we je direct met de juiste personen in contact kunnen brengen.

* = verplicht invulveld