Bestel via www.elp-online.be

Re-usable Cups

De wetgeving inzake het gebruik van wegwerp plastic drinkbekertjes is het afgelopen jaar sterk gewijzigd. Het is sinds januari 2023 verboden om nieuwe bekers voor éénmalig gebruik op de markt te brengen. 

Duurzame samenwerking

Vanuit een ecologisch perspectief hebben de regionale en federale overheden de beslissing genomen om plastic wegwerpbekertjes voor éénmalig gebruik te verbieden op alle events. Deze regelgeving is in voege in Vlaanderen sinds  15 Juni 2023, Wallonië volgt op 1 september 2023. Voor Brussel verwijzen we naar de lokale besturen en wetgeving per gemeente.

Als partner bij al uw events heeft AB InBev zich geëngageerd om haar klanten bij te staan in deze transitie. We kunnen dan ook aankondigen dat AB InBev een duurzame samenwerking heeft afgesloten met Ecocup en Goodless die de krachten zullen bundelen onder de noemer 'Re-uZ'.

Re-uZ zal als derde partij herbruikbare bekers aanbieden als een full-service pakket en zal zowel het transport als het reinigen van de bekers na afloop van het event voor rekening nemen. AB InBev heeft hiertoe een competitieve prijs onderhandeld alsook een gegarandeerde capaciteit in de wascentra.

Via een eenvoudig platform kan u herbruikbare bekers voor uw event aanvragen. Re-uZ zal jullie van een passende offerte voorzien waarin u ook kan rekenen op ondersteuning door AB InBev door middel van een waskrediet van 2,5 cent per gebruikte AB InBev beker!

Ontdek het platform alvast via volgende link:

www.elp-online.be


Werkt u samen met een drankhandelaar? Mogelijk beschikt deze zelf over een stock herbruikbare bekers die u kan ontlenen, neem zeker eerst contact op met uw drankhandelaar.

U hebt een horecazaak met een frequente nood aan herbruikbare bekers (discotheek, nightlife)? Contacteer uw vertegenwoordiger om een passende oplossing te vinden.