Tripel Karmeliet

Perfectie is een roeping

Tripel Karmeliet is net zo uniek als het glas waaruit het gedronken wordt. Tijdloos en complex, waardoor alle zintuigen worden geprikkeld. Het is het resultaat van het onophoudelijke streven naar perfectie. Tripel Karmeliet wordt nog steeds gebrouwen volgens een authentiek bierrecept uit 1679, afkomstig van het oude Dendermondse Karmelietenklooster. Dit meer dan 300 jaar oude bierrecept beschrijft het gebruik van de 3 graansoorten waar het merk naar vernoemd is: tarwe, haver en gerst.

7 generaties, 3 granen, 1 recept

Het volledige Tripel Karmeliet assortiment

#2

premium bier in België

1791

Het succes van Tripel Karmeliet wordt sinds 1791 gebouwd, gebaseerd op de expertise van 7 generaties meesterbrouwers bij Bosteels

40%

het volume van Tripel Karmeliet is in de laatste 2 jaar met 40% gegroeid

Schenkritueel

stap 1

Houd het glas schuin op ± 45 ° en de fles horizontaal

stap 2

Als er tijdens het gieten te weinig schuim ontstaat, breng de fles dan iets hoger.

stap 3

Perfect geserveerd reikt de schuimkraag van de bovenkant van de lelies tot de rand van het glas. Laat ongeveer 5 mm bier in de fles (die een gistafzetting bevat). Indien gewenst kun je achteraf de gistafzetting toevoegen.

Tripel Karmeliet Social

Ontdek meer info en nieuws op de Tripel Karmeliet Instagram pagina.

Bekijk op Instagram

Geschiedenis

Al meer dan 7 generaties lang heeft de familie Bosteels hun leven met passie en vastberadenheid gewijd aan het perfectioneren van hun ambacht om dit unieke en bekroonde bier te creëren. Met de grootste aandacht voor het kleinste detail. Van de zorgvuldige selectie van de 3 granen tot het beheersen van de tweede gisting op fles.

Benieuwd naar de voordelen van Tripel Karmeliet voor jouw zaak?

Wil je meer informatie over Triple Karmeliet of ben je geïnteresseerd in het verkopen van Triple Karmeliet in jouw zaak?