Ginette

Verfrissend biologisch

Ginette, een verfrissend biologisch bier. Ginette is geboren uit een mooie vriendschap en een gezamenlijke passie voor de natuur. Het assortiment van Ginette bestaat uit 4 producten, topkwaliteit, witbier, een karaktervolle Tripel, een heerlijk licht en zoet fruitbier en een authentiek en smakelijk blondbier.

Het volledige Ginette assortiment

Brussels Car Free Day

Tijdens Brussels Car Free Day konden fietsers een 're-cycle the city' tour volgen door hartje Brussel: vier verschillende activiteiten waren voorzien op belangrijke plaatsen in de hoofdstad: een fotoshoot in een absurde setting op de Kunstberg, een sjoelbak Poelaert, een doe-het-zelf-fietsreparatie-stand aanhet Atomium en tot slot een 'car bar' gelegen op de Place de Brouckère.

Bekijk deze video op YouTube
of accepteer cookies om deze content hier te laden

Alle cookies accepteren

Het verhaal van Ginette

Ginette is geboren uit de vriendschap van 4 Belgen die een passie voor natuur en plezier delen. Tijdens een reis naar Tanzania, waarbij ze de Afrikaanse savanne verkenden, realiseerden ze zich dat het tijd was om de natuur te bedanken door haar een handje te helpen.

Terug in Brussel realiseerden ze zich dat de categorie van het biologisch bier niet bestond. Ze stroopten de mouwen op en bouwden een sterke samenwerking op met brouwerij La Binchoise, een kleine ambachtelijke brouwerij in Wallonië.

Ze trachten zich zo milieubewust mogelijk te gedragen en hopen de mentaliteiten inzake verbruik te doen veranderen. Ze hebben daarom bewust gekozen voor een biologisch product (Certisys certificaat). Een keuze die de ontwikkeling van de traditionele landbouw ondersteunt alsook bijdraagt tot een nabijheidseconomie.

Benieuwd naar de voordelen van Ginette voor jouw zaak?

Wil je meer informatie over Ginette of ben je geïnteresseerd in het verkopen van Ginette in jouw zaak?