LOKEREN

Markt 72

Uniek pand met veel uitstraling gelegen op de markt van Lokeren. Het gelijkvloers bestaat uit een ruime verbruikszaal (110m²) met prachtige bar. Achteraan bevindt zich een zuidelijk georiënteerde tuin met mogelijkheid tot groot buitenterras. Het pand beschikt verder over een appartement (108 m²) met 3 slaapkamers en mogelijkheid tot uitbreiding van de capaciteit met 2 extra zalen (120m²) mits het verkrijgen van de juiste vergunningen en indien voldaan is aan de woningskwaliteitsnormen. Heel veel potentieel op toplocatie!

Wenst u een afspraak ter plaatse of meer informatie, aarzel dan zeker niet ons te contacteren op 02/200 60 50 of via mail op csc.immo.be@ab-inbev.com

Onze huurders zijn verantwoordelijk voor het verkrijgen van alle vergunningen met betrekking tot de uitbating.  Indien er mogelijkheid is tot bewoning of toestemming gegeven wordt tot onderverhuring dan zal het eveneens de huurder zijn die verantwoordelijk is voor het verkrijgen van de juiste vergunningen en om de entiteit(en) te laten voldoen aan de woonkwaliteitsnormen.

Kenmerken

Huurprijs: 3200€
Oppervlakte: 110m²
Type:
POC nummer: 29058504

Locatie

Contact

Wil je meer informatie over het horecapand gelegen aan de Markt 72 in LOKEREN?
Laat hieronder je gegevens achter en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen