De kunst om van de beste ingrediënten in een Stella Artois te genieten; het schenkritueel op basis van 9 stappen en het strakke design van de kelk die de smaakbeleving van Stella Artois optimaliseert.
M

MEER INFO

Over Stella Artois

Meer info

Elke Stella Artois verdient het om perfect geserveerd te worden

Brouwtraditie
Een Stella Artois draagt 7 eeuwen brouwtradities in zich. Dat proef je. Vandaag helpt de modernste technologie je aan die frisse pint. Wil je het geheim ontdekken van Stella Artois? Dan nodigen we je uit in de brouwerij voor een rondleiding. Tijdens je bezoek ontdek je alle geheimen van het brouwproces.

Chalice
Het kelkglas is een icoon van Stella Artois dat een superieure drink-beleving stimuleert. Het design van het glas houdt het bier langer koel dankzij de voet en de curves in het glas stimuleren een mooie schuimkraag. Het gebruik van dit specifieke glas kan de verkoop aanzwengelen omwille van de beleving, de smaak en de temperatuur.

Schenkritueel
Met meer dan 600 jaar brouwervaring in ieder glas verdient Stella Artois het om perfect geschonken te worden. Het Schenkritueel  van de Stella Artois bestaat uit de volgende 9 stappen: De Zuivering, De Offergave, De Kolkende Alchemie, De Kraag, Het Weghalen, De Onthoofding, Het Oordeel, De Laatste Reiniging en De Presentatie.

Draught Masters
Stella Artois Draught Masters is een ‘competitie die de passie voor perfectie bekroont’. Met deze wereldwijde competitie zoekt men jaarlijks naar de meesterschenker die het Stella Artois ritueel het beste beheerst. De laatste finales vonden in 2012 plaats te Montreal (Canada) en hierbij kwam Allaine Schaiko uit België als winnaar uit de bus.

» Bezoek de Stella Artois website
» Word fan van Stella Artois op Facebook
» Boek een rondleiding door de Stella Artois brouwerij