Brussel

CHAUSSEE DE DIELEGHEM 131

Dit café ligt niet ver van Avenue de l'Exposition en het Parc Roi Baudouin in Jette. Het is een oppervlakte van ongeveer 150 m2 met een terras aan de achterkant van het café. Het bestaat uit een bar, een ruimte met een tafel en banken, een keukengedeelte en een toilet. Op de eerste verdieping een zitkamer, een slaapkamer, een badkamer en een keuken. Op de 3e verdieping, zolder met gasketel. Huurprijs: €2.000 + €250 kosten (OV) + Huurgarantie te blokkeren op rekening + Drempgeld van €10.000 te bespreken met de vertegenwoordiger.

Wenst u een afspraak ter plaatse of meer informatie, aarzel dan zeker niet ons te contacteren op 02/200 60 50 of via mail op cx.horecadirect@ab-inbev.com

Al onze huurders zijn verantwoordelijk voor het verkrijgen van alle noodzakelijke vergunningen met betrekking tot de uitbating.

Indien er een mogelijkheid is tot bewoning en/of toestemming gegeven wordt tot onderverhuring dan zal het eveneens de huurder zijn die verantwoordelijk is voor het verkrijgen van de juiste vergunningen evenals om de entiteit(en) te laten voldoen aan alle normen inzake woonkwaliteit.  

Kenmerken

Huurprijs: 2000€/maand + ov 250€
Oppervlakte: 150 m³
Type:
POC nummer: 29067875

Locatie

Contact

Wil je meer informatie over het horecapand gelegen aan de CHAUSSEE DE DIELEGHEM 131 in Brussel?
Laat hieronder je gegevens achter en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.