LEUVEN

Geldenaaksebaan 2

Dit alom bekende volkscafé heeft zijn naam niet gestolen: In een ver verleden deed dit café namelijk dienst als garage en magazijn. Het café bevind zich op een locatie met veel passage, maar eens op de binnenkoer merk je hier niets meer van en kan je in alle rust vertoeven en genieten van een frisse pint.

Wil jij de nieuwe uitbater zijn die dit oude café terug een ziel kan geven. Neem dan contact op met onze klantendienst zodoende we een afspraak ter plaatse kunnen maken.

Bent u onze nieuwe professionele uitbater en heeft u reeds een antwoord op de volgende vragen? Heb je in het verleden reeds een horecazaak uitgebaat? Heb je momenteel andere panden in uitbating? Indien ja, welke? Welk type zaak wens je te realiseren? Heb je reeds een businessplan? Samen met u gaan we op zoek naar het ideale concept voor dit pand. Wenst u een afspraak ter plaatse of meer informatie, aarzel dan zeker niet ons te contacteren op 02/200 60 50 of via mail op csc.immo.be@ab-inbev.com

Huurprijs: 2350€/maand + O.V. + 2,9% verzekering

Oppervlakte: 150m³ + schuur 50m² + binnenkoer 120m²

Onze huurders zijn verantwoordelijk voor het verkrijgen van alle vergunningen met betrekking tot de uitbating.  Indien er mogelijkheid is tot bewoning of toestemming gegeven wordt tot onderverhuring dan zal het eveneens de huurder zijn die verantwoordelijk is voor het verkrijgen van de juiste vergunningen en om de entiteit(en) te laten voldoen aan de woonkwaliteitsnormen.

Kenmerken

Huurprijs: 2350€/mnd*
Oppervlakte: 150m³ *
Type: Café
POC nummer: 29063969

Locatie

Contact

Wil je meer informatie over het horecapand gelegen aan de Geldenaaksebaan 2 in LEUVEN?
Laat hieronder je gegevens achter en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen