Evenementen

Praktijkcases

Sport meets beer

Bar 77 uit Elsene combineert bier met sportevents in een selfservice-concept

Unieke selfservice
Bar 77 brengt 7/7 een nieuw horecaconcept naar Brussel. Hier tappen de gasten namelijk zelf hun pinten uit een tapkraan die aan de tafels bevestigd wordt. Volgens Cédric De Cock is een unieke beleving een absolute vereiste.

Mediaplan
In Bar 77 organiseert Cedric vertoningen van sportwedstrijden en thema-avonden. Om volk aan te trekken plaatst hij advertenties in studenten- en horecamagazines, lanceert hij lokale radiospotjes en communiceert hij via brusselslife.be. Ook op Facebook kondigt hij zijn events aan via scherpe visuals en promoacties.

Hybride concept

Playground biedt de klok rond de betere food, drinks & live music

Dagelijkse suggesties
Gesitueerd in een voormalige Ierse pub biedt het kosmopolitische Playground in Elsene diverse ervaringen aan. Iedere middag wordt een verse lunch bereid, waarvan de suggesties via Facebook bekend worden gemaakt. Afterwork prijken verse tapas op de kaart, als begeleiding van een frisse cocktail op het terras.

Eet- en cultuurhuis
Met haar artistiek luik faciliteert Playground ook cultuurliefhebbers. Overdag zijn er exposities van schilders en kunstenaars, en rond avondtijd worden alle stoelen en tafels opzij geschoven voor een liveconcert of een dj-set. Om de toegang tot de zaak te faciliteren, worden bovendien last minute parkingtips via Facebook verspreid.