Onze droom om het Beste Bierbedrijf in een Betere Wereld te zijn is niet alleen in het belang van AB InBev, maar ook voor onze medewerkers, onze consumenten, onze aandeelhouders en onze gemeenschappen over de hele wereld.
O

ONZE DROOM

Best Beer Company in a Better World

Visie

Verantwoorde alcoholconsumptie
AB InBev hecht veel belang aan het verantwoord consumeren van haar producten. We zijn ervan overtuigd dat bier, wanneer het op een verantwoorde manier wordt gedronken, prima past in een gezonde levensstijl. Overal ter wereld ontwikkelen en implementeren we talrijke Responsible Drinking-programma’s, waarbij we nauw samenwerken met overheden en maatschappelijke organisaties. Doe de nieuwe Be(er) Responsible training en wordt een expert in verantwoord serveren.

» Lees meer
Milieu
AB InBev engageert zich voor het verantwoord omspringen met natuurlijke rijkdommen, en werkt voortdurend aan het verminderen van haar impact op het milieu. Zo hebben we in 2009 4 agressieve wereldwijde milieudoelstellingen vooropgesteld die we eind 2012 hebben gerealiseerd als onderdeel van ons engagement voor een Betere Wereld.
 
» Lees meer

Gemeenschap
AB InBev maakt in vele landen deel uit van de gemeenschap. We bieden wereldwijd zo’n 118.000 mensen een job, steunen lokale verenigingen en organisaties, en zijn met onze organisatie ook zelf actief in de omgeving van onze brouwerijen.

» Lees meer