Dankzij haar uniek brouwproces en de perfect serve op basis van diepgevroren glazen blijft een Hoegaarden-moment iedere consument bij. Zowel tijdens het zomer- als winterseizoen een unieke ervaring!
M

MEER INFO

Over Hoegaarden

Meer info

Serveer Hoegaarden in het iconische glas dat rechtstreeks uit de vriezer komt

Uniek brouwproces
Als het originele Belgisch witbier werd Hoegaarden voor het eerst gebrouwen in 1445. De unieke smaak van Hoegaarden is het resultaat van een complex en uniek brouwproces. Het bier wordt twee keer gegist, maar niet gefilterd, wat Hoegaarden het bekende karakteristieke nevelige uiterlijk geeft.

Frozen serve
Hoegaarden wordt best geserveerd in zijn iconisch glas met hexagonale vorm. De dikte en vorm van het glas houden het bier langer koel, waardoor een Hoegaarden de ideale keuze vormt op bijvoorbeeld het terras. Tip: zet het glas eerst in de vriezer, zodat je klanten de ultieme Hoegaarden-beleving kunnen ervaren: de frozen serve.

Mythes
Met ruim 500 jaar brouwgeschiedenis op de teller heeft bier een divers spectrum van verhalen en legendes verzameld. Op de website wordt er ingegaan op de mythes achter het merk. Wat zijn precies de verhalen die de 6-hoekige vorm verklaren, en welke waarheid gaat erachter schuil? En wie is Claes trouwens?

» Bezoek de Hoegaarden website
» Word fan van Hoegaarden op Facebook
» Boek een rondleiding door de Hoegaarden brouwerij