Gent

Kortrijksesteenweg 1

Prachtig pand met uitstraling gelegen langs de Gentse binnenring. Het gelijkvloers bestaat uit een ruim cafégedeelte van 130m² met centrale bar.

Op de eerste verdieping bevindt zich een kleiner vip gedeelte. In de kelderverdieping is er mogelijkheid tot keuken en beschikt men over een ruime opslagplaats. De eerste verdieping bestaat verder uit enkele volledig gerenoveerde multifunctionele ruimtes (vergaderruimte, kantoren, …).

De tweede verdieping biedt dezelfde mogelijkheden, maar vereist opfriswerken en de nodige vergunningen.

Samen met u gaan we op zoek naar het ideale concept voor dit pand. Wenst u een afspraak ter plaatse of meer informatie, aarzel dan zeker niet ons te contacteren op 02/200 60 50 of via mail op csc.immo.be@ab-inbev.com

Onze huurders zijn verantwoordelijk voor het verkrijgen van alle vergunningen met betrekking tot de uitbating.  Indien er mogelijkheid is tot bewoning of toestemming gegeven wordt tot onderverhuring dan zal het eveneens de huurder zijn die verantwoordelijk is voor het verkrijgen van de juiste vergunningen en om de entiteit(en) te laten voldoen aan de woonkwaliteitsnormen.

Kenmerken

Huurprijs: 2400€/maand
Oppervlakte: 130m²
Type: Café
POC nummer: 29058920

Locatie

Contact

Wil je meer informatie over het horecapand gelegen aan de Kortrijksesteenweg 1 in Gent?
Laat hieronder je gegevens achter en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.