Tracks & Travellers, Knokke-Heist

Tracks & Travellers vlak aan het station van Knokke is een sfeervol café waar zowel doorreizigers als homies terecht kunnen voor een rustig avondje uit, gedompeld in jazz, blues of wereldmuziek.

Concept

Tracks & Travellers biedt zijn klanten naast een vriendelijk onthaal ook internettoegang op drie computers, een poolbiljart, een uitgebreide reisbibliotheek en een prachtig terras in de zomer. Whiskylovers komen er aan hun trekken dankzij de grootste verzameling single malts van Knokke, maar bierliefhebbers vinden er zeker ook hun gading.

Ierse connectie

Tracks en Travallers heeft veel affiniteit met Ierland; zo worden er vaak speciale whiskytastings georganiseerd, en vinden veel backpackers hier het ideale onderdak om hun St. Patrick’s Day te vieren. Met de bieren Guiness en Kilkenny op het vat kan dat feest alvast niet meer stuk. 

Reiskriebels

Dankzij de nabijheid van het station is het café een ideale plek voor gestrande reizigers. Door de concerten die er georganiseerd worden, is het café vooral in trek onder de jongeren in de buurt. Ook voor de globetrotters liggen de al reisbrochures klaar. Hieruit kies je je bestemming, al dan niet geholpen door de talrijke dartboards. 

Gegevens

Maurice Lippensplein 7
8300 Knokke-Heist

Stella Artois op vat

Gerelateerde hotspots