‘s Gravenmolen , Grimbergen

Het huiskamerrestaurant ’s Gravenmolen in Grimbergen richt zich op de Vlaamse culinaire traditie wat betreft food & beverage. 

Topsmaken

De naam van het restaurant wijst op een historische gebeurtenis. Immers: de 's-Gravenmolen aan de Maalbeek is de oudste watermolen van Grimbergen. Hier waren de inwoners vroeger verplicht om hun graan te laten malen. Ook de keuken van dit huiskamerrestaurant richt zich op authenticiteit en traditie.

De keuken

De marktverse topproducten van ’s Gravenmolen zijn ribbetjes, kippenboutjes en entrecôte. Naast deze oer-Vlaamse klassiekers wordt er met wereldse groentegerechten ook ingezet op een evenwichtige keuken. Daarnaast is er een tea-roomassortiment beschikbaar, voor wie houdt van een verse koffie en een hartelijk stuk taart.

Ontdekkingstocht

De ligging aan het water zorgt ervoor dat de buurt rond Grimbergen ideaal is om te genieten van de natuur. ‘s Gravenmolen zorgt er via op maat gemaakte formules en groepsarrangementen voor dat je tijdens een natuurwandeling of mountainbikeroute geen honger lijdt.

Gegevens

's Gravenmolenstraat 70
1850 Grimbergen

Voor meer info www.gravenmolen.be 

Gerelateerde hotspots