Midi Station, Brussel

2.000 vierkante meter met verschillende restaurantzones, privésalons, bar, humidor en een overdekt terras. Midi Station is het startpunt voor een onvergetelijke trip in het Brusselse nachtleven.

Concept

Midi Station overdondert in de eerste plaats met zijn moderne interieur, van de hand van de befaamde binnenhuisarchitect & designer Antoine Pinto. Hij koos voor een open keuken, zilveren Chesterfields en een gigantische designluster. Chef Philippe Lartigue beoogt kwaliteit en creativiteit in de keuken en de internationale dj’s hetzelfde op de dansvloer.

Menu

Op de uitgebreide kaart prijken ambachtelijke gerechten zoals Jamon Iberico de Bellota. Daarnaast zijn de houtskoolgrillades de specialiteit van het huis. Het vlees is afkomstig van Jack O’ Shea, een slager die bekend staat om zijn fijne marmerstructuur. Voor de seafoodlovers zijn er dan weer oesters van Anthonie Verwijs beschikbaar. 

Strategie

Midi Station zorgt ervoor dat haar stationsrestaurant tot buiten de stadsgrenzen bekend raakt via haar filmpjes waarbij de ontwikkeling van bijvoorbeeld witlofgroente of de verse visvangst minutieus wordt opgevolgd. Een uitgekiende horecastrategie van het leidende team bestaande uit Dirk De Prins, Kurt Coosemans en Maarten Hellemans. 

Gegevens

Place Victor Horta 26
1060 Brussel

Stella Artois, Leffe (Blond, Bruin) en Hoegaarden (Wit) op vat

Meer info op www.midi-station.be

Gerelateerde hotspots