Café Leffe, Kortrijk

Café Leffe ligt pal in het centrum van Kortrijk op de Grote Markt. Een café en restaurant dat toont waar het van houdt; kwaliteitsvolle bieren.

Concept

Op het terras kun je er heerlijk genieten van de Kortrijkse sfeer. Naast Leffe van het vat kun je er ook bieren in je bord krijgen; de chef-kok presenteert je graag zijn speciale biergerechten, zoals gegrilde konijnebout gegaard in Leffe Bruin met spek en champignons of asperges met verse zalm in Hoegaarden Wit met mousselinesaus.

Horecanest

Sinds 2011 is het Leffe-café op de grote markt van Kortrijk in handen van de broers Declercq, die ondertussen al zeven horecazaken hebben vergaard. Omdat ze allemaal op wandelafstand van elkaar liggen, valt het geheel gemakkelijk te managen. Via deze koepelstructuur kunnen de broers ook gezamenlijke afspraken met brouwers vastleggen. 

Leffe-icoon

Hier wordt het Leffe-gamma volgens de regels van de kunst getapt en geserveerd. De product- en vakkennis van zowel eigenaars als personeel is verbluffend. Dat kan je niet enkel afleiden uit hun specifieke Leffe-menu’s, maar ook uit hun zytholigische uitleg bij de producten die ze verkopen. Hier tref je als klant wat leven in de brouwerij aan. 

Gegevens

Grote Markt 3
8500 Kortrijk

Jupiler, Stella Artois en Leffe (Blond, Bruin) op vat

Gerelateerde hotspots