Kaaskroketjes met een Stella Artois

Ingrediënten
60 gram boter
140 gram bloem
2 dl volle melk
350 gram geraspte kaas
2 eierdooiers
Peterselie
Peper, zout en nootmuskaat
Broodkruimels
Eiwit van 2 eieren vermengd met 2 eetlepels water of melk 

Bereidingswijze
Smelt de boter en voeg de bloem toe om een roux te maken. Voeg beetje bij beetje de melk toe en verwarm tot er een dikke en gladde massa ontstaat. Doe de kaas erbij en laat deze smelten. Voeg dan het eigeel toe. Voeg ook peper, zout en nootmuskaat toe naar eigen smaak. Plaats de massa op een met folie afgedekte plaat en zet dit in de koelkast totdat het stijf begint te worden. Verdeel de massa in porties. Wentel elke portie in het eiwit en vervolgens in de broodkruimels. Herhaal dit een keer en laat de kroketjes vervolgens een uur rusten. Frituur de kroketjes gedurende 5 minuten bij een temperatuur van 180°C. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Garneer met gefrituurde peterselie en wat citroen. Serveer het gerecht met een gemengde salade.