Roereieren met dragon, zalmeitjes en Leffe Royale

Ingrediënten
8 bio-eieren
15 cl vloeibare room
1 takje dragon
80 gr zalmeitjes
Zout, piment d’Espelette

Bereiding
Houd 16 mooie dragonblaadjes apart. Hak de andere blaadjes fijn. Breek de eieren voorzichtig, zodat je mooie schalen overhoudt. Giet de hele eieren in een mengkom, kruid met zout en piment d’Espelette en klop ze lichtjes. Plaats de mengkom in een pan gevuld met water en laat de eieren au bain-marie op een hoog vuur garen terwijl je voortdurend roert met een kleine klopper. Giet de eieren opnieuw in een kom als ze gaar zijn (pas op : ze moeten nog een beetje lopend zijn) en voeg de vloeibare room en de gehakte dragon toe. Kruid zo nodig wat bij. Giet de roereieren onmiddellijk in de eierschalen, giet de rest in Chinese lepels en werk af met 5 gr zalmeitjes en een blaadje dragon. Dien op met een reepje toastbrood.