Tabouleh met gegrilde lamsfilet en Leffe Radieuse

Ingrediënten 
2 tassen couscous
groene tuinkruiden: munt, koriander, lente-uitjes, basilicum, platte peterselie
2 tomaten ontveld en in blokjes (brunoise)
sap van 3 limoenen
olijfolie
zwarte peper en zout
2 lamfilets
tijm
1 teentje look
pijnboompitten

Bereiding
Strooi de couscous in een grote kom. Giet er heet water bij totdat de korrels net onderstaan. Wacht een kwartiertje tot de couscous zacht is en krab er doorheen met een vork om hem los te maken. Laat afkoelen in de koelkast. Doe de groene tuinkruiden (munt, koriander, lente-uitjes, basilicum, platte peterselie) en tomaat in een kom, voeg daar het sap van de limoenen aan toe, een flinke scheut olijfolie, peper van de molen (liefst zwarte peper) en zout. Roer dit alles door de couscous en zet hem weer in de koelkast zodat hij lekker fris is bij het opdienen. Snij een teentje look in de helft en wrijf het over de lamfilet, kruid het met peper en zout en druppel er wat olijfolie over. Leg er ook wat takjes tijm op en gril de lamfilet rosé in een grilpan. Wanneer het gebakken is, snij het dan in schijfjes en serveer het bij de frisse tabouleh. Rooster nu nog wat pijnboompitten en serveer die bij het vlees en de couscous. Smakelijk!