Gandaham rolletjes met asperges, mozzarella en Leffe Blond

Ingrediënten
4 plakjes Gandaham
4 groene asperges
1 pakje mozzarella (voorgesneden)
peper en zout

Bereiding
Schik een plakje Gandaham op een plankje of werkblad. Schik er enkele fijne schijfjes mozzarella op en kruid met wat peper en zout.
Schil de asperges, verwijder het achterste deel en snijd ze in twee. Kook de asperges beetgaar (ongeveer 8 à 10 minuten) en laat ze na het koken afkoelen in koud water.
Leg vervolgens een asperge op de mozzarella en rol de ham met daarin de mozzarella en de groene asperge op zodat u een mooi rolletje krijgt. Snijd de hamrolletjes in schijfjes en serveer met een prikker op een bordje of houten plankje.

TIP VAN DE CHEF:
U kunt de hamrolletjes warm of koud serveren. Om ze warm te serveren bakt u de rolletjes heel even op in een hete pan en snijdt u ze vervolgens in schijfjes.