Mini sandwiches met gerookte forel, ham en Leffe 9°

Ingrediënten 
8 sneden donker brood
4 sneden Ardeense ham
1 pakje gerookte forel
1 potje Belgische verse kaas

Bereiding 
Snijd het donkere brood in kleine rechthoekjes (twee rechthoekjes per sandwich). Snijd vervolgens de plakjes Ardeense ham van dezelfde grootte (één rechthoekje per sandwich). Snijd de gerookte forel in zeer dunne reepjes (één reepje per sandwich).
Stel de sandwiches als volgt samen: leg een rechthoekje donker brood op een bord. Schik er een rechthoekje ham bovenop. Schik links van de ham een reepje forel en bestrijk de rechterzijde met verse kaas die u met zwarte peper gekruid hebt. Leg op dit alles het andere rechthoekje donker brood.

TIP VAN DE CHEF:
Om de minisandwiches wat krokanter te maken kunt u met een deegroller over het brood gaan en de sneetjes even bakken in de oven vooraleer met de bereiding te beginnen.